HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21206
5455
5063
1438
1600
7336
6055
12956
1687

Online 16510 užívateľov

Užívateľ > FutureJeff > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

jedným slovom,vynikajúce :) prvý krát som skúsil túto hru u kamaráta na Xku,že si zahram jednu kapitolu a pôjdem domov..z toho sa vykľuli pekné 4 hodiny hrania a búchal som si hlavu o stenu že prečo to sakra nieje na PC...hra ma neskutočne dobrú atmosféru ked sa to hrá hlavne v noci a pekne na 5.1 audio systéme...štýl hry sa mi páči aj rozprávanie príbehu,pôsobi to celé ako keby psychologický thriller...nepriatelia su pekne spracovaný,neraz som mal ten pocit že „a sakra“ ked som počul zvuk motorovky..čo sa týka prostredia tak to ani nemusím vravieť,skvelé spracované lesy s poriadnou dávkou strachu...Alan Wake je skutočne výborna hra,a nebol by som prekvapený kebyže vyhrá nejaké to ocenenie :)
Je jasné že to je spin off titul a nie plnohodnotný diel,čo aj vyplýva z hracieho času a taktiež poňatia príbehu. No na druhú stranu sa mi pačili nové zbrane aj vzhlad alana :) čo si mohli autori odpustiť bolo to opakovanie misií a len iný postup,tak dúfam že bude aj druhý plnohodnotný diel a bude nás baviť :)
Túto hru ked vyšla a spustil som ju prvý krát tak ma to proste prestalo baviť asi po 15 minutách, čo doteraz lutujem. No však teraz po tých mesiacoch som si na to spomenul a dal som tomu ešte jednu šancu a veru že sa mi to aj vyplatilo .. po prekusnutí prvej kapitoly to už išlo lepšie a lepšie, zapáčili sa mi postavy a systém loajality ... potešilo ma že postavy maju v sebe nejaký ten humor, to sa mi presne šiklo do tejto hry. Čo sa týka systému krytia,strielania,davania rozkazov alebo liečenia sa tak ten bol urobený dobre, nebol tažký na ovladanie teda aspon pre mna nie. Príbeh som veru nečakal takýto od segy, hltal som každu kapitolu a nemohol som sa od toho odtrhnuť proste, čo dodalo viac štavy boli aj bossovia z ktorích niektorí mi važne dali zabrať, napríklad Tsar Runner alebo Gorilla ... proste si som tuto hru užil, príjemne stráveny čas :)) určite nebudem lutovať ked si ju niekedy pridám ako originálku do zbierky
Nehral som v podstate ani prvý a druhý diel bioshocku, avšak ked som pozeral trailery a gameplaye na infinite tak som sa k tomu dokopal, a neľutoval som. Hra bola pekne graficky zladená, tak isto aj príbehovo na ktorého konci som bol úplne mimo, aj prostredie veľmi dobre spracované, prehľadavanie miest čo predlžilo hraciu dobu. Myslím že SP príbeh uplne vynahradil udajne chybajuci MP, ktorý až tak nieje treba v tejto hre.

+ Skvelý príbeh
+ Grafika
+ Doplnenie života rôznymi vecami ktoré sa našli ( autoheal už mi lezie krkom )
+ ozvučenie, hudba
+ Prostredie, architektura
+ Elizabeth

- možno by sa šikol ten co-op ale ako som vravel moc mi to nechýbalo

Silno návyková hra ako bola jednotka..v co-op režime ešte lepšia sranda

+ Príbeh
+ Grafika
+ Co-op režím
+ Humor
+ Automaty ktoré dropujú zbrane ...
+ Skiny
+ Autá
+ Poriadny boj v niektorých pasážiach

- Občasné bugy ale nič hrozné




Hrám celkom krátko ešte ale zatial sa mi tento diel veľmi páči. Hudobný sprievod úplne bez chyby, hodí sa akurát na bojové momenty. Grafika vcelku ujde, mali by to utiahnuť aj majitelia slabších zostáv. Dejovo to vyzerá dobre, dante ako drzý mladík ktorý bez slova F**K sa nepohne ani na krok mi príde velmi sympatický. Uvidím ako to pojde dalej, snád si to udrží dobrú hratelnosť, odporúčam to hrať aspon na Devil Hunter zo začiatku, na najlahšej obtiažnosti sa to dá hodne rýchlo prejsť a to by potom bol skazený zažitok, pekné že su tam aj extremne obtiažnosti pre hardcore hráčov tiež :)
Hitman séria sa nezaprie,dokonalá stealth hra ktorá sa dá prechádzať rôznymi spôsobmy a X krát odznova hrať na ktorejkoľvek obtiažnosti. Túto hru si obľubili či už stealth hráči ktorí radšej idu na SA hodnotenie alebo takí čo sa radi prestrielavajú celým levelom. Každopadne blood money sa mi veľmi pačil ako aj ostatné diely hitmana či už po grafickej stránke a aj príbehovej a môžme sa len tešiť na dalši vynikajuci diel absolution ktorý tiež dúfam nás nesklame.





© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |