HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21175
5455
5063
1438
1600
7336
6040
12920
1687

Online 1217 užívateľov

Užívateľ > Simo23ify > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Keď som sa dopočul,že má vyjsť Alien, hovorím si, čo može oživiť starý príbeh, čo sa može ľuďom páčiť, išiel som do toho aj napriek obavám, ale som rád, že to nebolo nudné, krátke, nehrateľné.Áno, hra ponúka aj skvelý príbeh, ktorý si obľúbite a aj keď vačšinu času strávite zatvorený v skrinke či trčiaci pod stolom sú tu aj iné možnosti ako zvíťaziť a práve preto Alien je hra, ktorá ponúka nespočetné množstvo úkrytov, zbraní a tajných miest.A až keď budete niektorú z misií prekonávať po dvanásty krát, vtedy si uvedomíte, prečo je tá hra zaujímavá, predsa nenecháte vyhrať niekoho, kto Vám zničil rodinu.Po grafickej stránke prepracované prostredie, exteriéry, až na pár detailov, ktorých je ale fakt málo.Bude to baviť, bude Vás naháňať, budete vystrašení.Oplatí sa.


Ano, stale to iste a aj ked sa tvorcovia chvalia niekolko sto novinkami kazdy rok ja mam stale pocit, ze uz par rokov sa toho moc nezmenilo, hodnotenie ide to, ale stale je to moj najoblubenejsi sportovy simulator.




Konečne dohraté, grafika bola jediným pozitívom tejto hry, pretože inteligencia postáv bola žalostná, hrateľnosť úbohá a dej, ako tak, bola to hlúposť a som rád, že som to dohral.




Tak ako uz bolo povedane, skvela hra, ale zlakol som sa asi raz ci dva krat, na zaciatku, potom to uz bolo stale o tom istom, niekto ta nahana, ty sa skryvas atd.Pekny pribeh a dost sokujuci koniec.






Striedanie 2D s 3D bolo v tomto prípade viac ako efektné a nečakal som viac, nemal som veľké nároky pred spustením hry a neľutujem to.Príbeh jednoduchý, zápletka žiadna, hrateľnosť na viac ako priemernej úrovni,hoci pár zmien by som uvítal.V celku solídna a hrateľná záležitosť od Ubisoftu.
Krásna grafika, prepracovaný príbeh a malá drahá Klementýnka, škoda toho psa, páčil sa mi, ale už teraz sa teším na pokračovanie.Jediné mínus - krátka hracia doba a dlhšie čakanie na ďalšiu epizódu.


Strašne krátke, každou epizódou klesá úroveň, ale stále zaujímavé a nápadité.Neviem sa dočkať pokračovania.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |