HRYCHEATYTRAINERYNÁVODYPREKLADYCD OBALYWALLPAPERYSCREENSHOTYDOWNLOAD

OSTATNÉ
KALENDÁR
FÓRUM
FIRMY
TOP 10

KÚP SI HRU
UŽÍVATEĽ
Prihlásiť
Registrácia


Užívatelia
Hry v obchode
Zlacnené hry

ABCgames
Kontakt, RSS, Spolupráca
ŠTATISTIKY
Hry:
Cheaty:
Trainery:
Návody:
Preklady:
CD obaly:
Wallpapery:
Screenshoty:
Download:
21171
5455
5063
1438
1600
7336
6038
12920
1687

Online 29414 užívateľov

Užívateľ > FiFty_22 > Hodnotenia

| Užívateľ | Hry | Hodnotenia | Priatelia |

Úprimne môžem povedať, že AoC je asi najlepšia MMORPG, akú som kedy hral. A tým myslím, že je lepšia aj ako WoW. WoW je totiž viac pre deti a v AoC sa krvou veru nešetrí, hrateľnosť je vynikajúca, svet obrovský, grafika oproti WoW je niekoľkonásobne lepšia, oveľa lepší príbeh ako ten vo WoW (ak vo WoW vôbec nejaký príbeh je),... A navyše je Age of Conan v súčasnosti už Free to Play. Takže tu nie je nad čím váhať.
Zastaralá grafika, málo zbraní, zlá AI, krátka hracia doba atď...proste hrozný budget, ktorý nestojí za nič.
Alica mi spočiatku pripadala z trailerov a screenov ako hra pekne pritiahnutá za vlasy a ona aj vlastne je, ale tým nehovorím, že je zlá. Táto hra je totiž viac než dobrá. Kombinácia rozprávkového sveta a brutality vyznela veľmi dobre. V hre sa prevažne striedajú hopsacie pasáže s bojovými. Príbeh sa odohráva v tých najrozmanitejších prostrediach. Potešila ma tiež možnosť upgradovania zbraní za zuby, ktoré počas hry zbierate. Hracia doba je naozaj dosť dlhá vzhľadom na iné dnešné hry. Znovuhrateľnosť je myslím si dosť vysoká už len preto aby ste vyzbierali všetky ukryté spomienky, fľaše a prasačie rypáky. Bonusom je že táto hra obsahuje aj prvý diel American McGee's Alice, ktorý si môžete spustiť priamo z menu. Takže týmto vyjadrujem spokojnosť s touto hrou, nevymenoval som všetky plusy v hrateľnosti, pretože toho by ešte bolo mnoho. Za zápory môžem vymenovať občas problematickú kameru, na ktorú sa myslím dá zvyknúť, a tiež miestami slabšie textúry.
Celkom obstojná vesmírna strieľačka videná z vtáčej perspektívy, bohužiaľ po čase dosť stereotypná, hrateľnosť nič extra a dej nie je tiež nijako výnimočný. Dá sa zahrať iba keď už fakt nemáte hrať čo iné.
Tak s novým AvP som maximálne spokojný. Má úžasnú hrateľnosť, grafiku, dej a celkovo tá atmosféra je vynikajúca, proste ako z filmu. Kampaň mohla byť o niečo dlhšia, no to vynahrádza skvelý multiplayer. Takže odporúčam!
Trošku staršie, ale stále vynikajúce AvP. Rovnako dobrý ako Singleplayer, tak aj Multiplayer, grafika na rok 2001 je až prekvapujúco dobrá. Ja osobne mám najradšej Predátora. U Aliena sa mi páči, že hru začínate ako Facehugger, potom hráte za druhé štádium Aliena, za Chestbustera a nakoniec dosiahnete finálnu formu - Aliena. Čo sa týka mariňáka, tak za neho si užijete dokonalú hororovú atmosféru. No a u Predátora mám najradšej ten jeho diabolský smiech:)...super!
V prípade AITD som sa tešil na vynikajúcu hororovú adventúru čoho som sa v podstate aj dočkal, ale zážitok z hry mi totálne kazí hrozné, ale extrémne hrozné ovládanie, vďaka ktorému je táto hra na klávesnici nehrateľná. To by mi nevadilo v tom prípade, že by mi na tom fungoval aspoň môj gamepad, ale dokonca ani ten nechce na tejto hre fungovať. No a tak sa vlastne stalo hranie tejto hry trápením. Škoda, že práve taká dôležitá vec ako je ovládanie skazila tak skvelú hru.
Na prvý pohľad nič moc, no po dlhšom čase hrania zistíte, že hráte veľmi kvalitnú RPG. Kombinuje prvky Mass Effect-u a Splinter Cell-a, čo určite nie je na škodu. Čo sa týka grafického spracovania, tak to je veľmi dobré, najmä postavy sú veľmi detailne prepracované. Taktiež sa mi páči hlavný hrdina Mike, ktorého výzor si môžete upraviť podľa seba. Čo sa mi nepáči je to, ako sa vaša postava pohybuje. Tie pohyby vyzerajú dosť divne. Inak fakt kvalitné špionážne RPG, ktoré môžem odporučiť.
Podobne ako Plants vs Zombies je aj Angry Birds neskutočne zábavnou a návykovou minihrou, ktorá vyplnila dlhé hodiny môjho hráčskeho života a trúfam si jej dať až 90%. Takáto kvalitná, ani nie 50 megová zábavka sa tu objaví raz za uhorský rok.
Stále dobrý Naštvaný vtáci s ďalšou várkou levelov, kde si opäť veľmi zábavným spôsobom potrápite mozgové závity.
Už prvý Assassins Creed priniesol so sebou toľko nového, že hádam ani nikoho nenapadlo, že by sa z tohoto typu hry dalo dostať ešte oveľa viac. No AC2 to potvrdil. Priniesol so sebou kopu vylepšení v hrateľnosti, vďaka ktorým nesiaha prvý Assassin tomuto druhému ani po členky. Táto hra je jednoznačne najväčší triumf Ubisoftu. Veru nie je tu takmer nič čo by som jej vytkol. Pozitív hry je tak veľa, že negatíva zatieňujú. Snáď len ten DirectX 10 mi tu chýba.
Podobne ako aj Dead Space 2 aj AC:Brotherhood je ďalšie úspešné pokračovanie svojho titulu. Niekto by možno povedal, že táto hra už ani nemá čo nové ponúknuť. No tu hovoríme o hre Assassins Creed. A ako sa môžeme presvedčiť aj v prípade Brotherhood-a, tak táto hra má vždy čo nové ponúknuť a vždy vie niečim novým prekvapiť. Aj tá najmenšia drobnosť, ktorú sme nemali možnosť vidieť v predchádzajúcim dvoch dieloch, utužuje výborný pocit z hrania tejto hry. Určite musím spomenúť pridanie multiplayeru, ktorý v predchádzajúcich dieloch nebol. Čo by ale niekoho mohlo mrzieť je, že hra sa odohráva len v jednom meste, ktoré ale je dosť rozsiahle. Je už na vás, či to beriete ako plus alebo mínus.

No čo budem hovoriť, Ubisoft sa so svojou najúspešnejšou hrou opäť predviedol.
A opäť ďalšie vynikajúce pokračovanie tejto úspešnej série. Tentoraz sa v koži Ezia vydáme po stopách Altaira, ktoré nás zavedú až do Istanbulu. Nie je tu čo kritizovať, autori vzali všetko dobré z predchádzajúcich dielov, plus pridali ešte nejaké inovácie. Ezio tu je už samozrejme starší, ale musím uznať, že je fakt cool. Jeho príbeh sa tu už pekne zakončuje a som zvedavý čo nás čaká v nasledujúcom diely.
No od tejto hry sa očakávalo určite viac a nebyť filmu, nemala by Boh vie aký úspech. Čo môžem na tomto pochváliť je celkom pekná grafika a prostredie, možnosť hrania za Avatara alebo človeka. Ale ten príbeh to je hrôza, nič spoločné s filmom to nemá.
Musím uznať, že keď Batman vyšiel, nejavil som o neho žiadny záujem. Ale keď som si jedného dňa pozrel Gameplay video na Internete, vedel som, že túto hru musím za každú cenu mať. Grafika je neuveriteľná, krásne spracované sú najmä postavy, ale aj všetko ostatné. Hrateľnosť je parádna, Batmanove triky ako vo filme. Hracia doba je dosť dlhá, čo sa v tomto čase len tak nevidí. Je tu veľa super bossov ako napr. Joker, Killer Croc, Bane atď. Batmana môžete upgradovať za body, ktoré získavate počas hry. Batman: Arkham Asylum je perfektná hra a kto ma rád túto komiksovú postavu, pre toho je táto hra nevyhnutnosť.
Nemyslel som si, že by mohol byť Arkham Asylum prekonaný, veď to bola naozaj vynikajúca hra, ktorej k dokonalosti chýbalo len málo. Ale tá dokonalosť prišla v podobe ďalšieho dielu pod názvom Arkham City.
Táto hra je hrozný omyl. Jediné čo sa na tomto ako tak ešte dá je grafika, všetko ostatné je odfláknuté.
Úprimne BF3 ma neprekvapil tak ako som čakal. Frostbite 2 je samozrejme vynikajúci. Od kampane som ale čakal omnoho viac, keďže bolo sľúbené, že na nej popracujú oveľa viac ako v BC2. Môžem je charakterizovať takto: samé skripty, hrozná AI, bugy, výborný príbeh, epické misie, neskutočne krátka hracia doba. Toľko ku kampani prejdem na multiplayer. Ten bol vždy to, v čom BF vynikal. Tak je tomu aj v tomto prípade. Vynikajúci MP, ktorý ponúka roky zábavy. I keď ja osobne preferujem radšej MP typu CoD, ktorý sa neodohráva na takých veľkých mapách ako BF, ale tu musím uznať, že je to ozaj kvalita. Čiže hodnotenie zachraňuje multiplayer a ak si BF plánujete kúpiť hlavne kvôli nemu, tak nie je nad čím váhať. Ale kupovať ho iba kvôli singleplayeru, to sú zbytočne vyhodené peniaze. Ešte musím spomenúť kooperáciu, ktorá v predošlých dieloch nebola, to by som tiež zaradil medzi klady. Čo sa mi ešte nepáči je spúšťanie cez internetový prehliadač. Takže zhrnutie: Singleplayer - , Co-op +, Multiplayer +.
Tak čo sa mňa týka, tak hodnotím to veľmi kladne. Tento BF je veľmi zábavný, obsahuje prvky BF2 aj BC2. Grafika je celkom pekná. Čo sa mi veľmi páči je neobmedzená akcia, ktorú hra ponúka a to vďaka množstvu hráčov. Pri hraní sa ani chvíľu nenudíte, stále máte koho strieľať. Ďalším plusom je získavanie expov a zvyšovanie ranku. Dosiahnutím stále nového ranku si môžete vylepšovať svoje skilly. Za vaše úspechy v hre získavate peniaze, za ktoré si potom môžete kupovať zbrane. Za špeciálne peniaze si môžete kupovať aj nové oblečenie, ale za tieto peniaze si musíte zaplatiť skutočnými peniazmi. A viete čo je na tejto hre najlepšie? Cena:)

Single player krátky, príbeh o ničom, no multiplayer je božský a musím pochváliť engine a deštrukciu prostredia. Kvôli multiplayeru sa BC2 oplatí kúpiť.
Bola by to parádna hra a skvelá náhrada za God of War. Bohužiaľ to ovládanie je neskutočne hrozné, ba až odporné a obtiažnosť je taká prehnaná, že koniec. Proste pri tejto hre som sa toľko vynervoval že až. A je tu tiež dosť bugov. Ináč grafika, príbeh a ostatné veci sú v pohode. Hrať sa to dá, ale treba si kontrolovať krvný tlak.
Veľmi dobrý mix FPS a RPG hry odohrávajúcej sa v podmorskom svete. Grafické spracovanie je skvelé, hrateľnosť na vysokej úrovni a okrem zbraní tu využívate aj rôzne špeciálne schopnosti. Musím spomenúť aj to zbieranie malých sestričiek, to sa mi tiež celkom páčilo. Aby som to len nechválil, tak poviem že mne sa to už ku koncu zdalo byť mierne stereotypné, ale to sa nemusí zdať každému. Takže palec hore, výborná hra.
Blacksite je celkom slušná FPS. Má fakt výbornú grafiku a engine. Hra ničím veľmi nevyniká, ale občas narazíte na zaujímavé momenty, resp. efekty. Počas celej hry vás sprevádza vaša vojenská jednotka, ktorej môžete dávať príkazy. Taktiež si tu zajazdíte na vojenských vozidlách. Zbraní je tu veľmi málo, taká M4 vám bude stačiť od začiatku po koniec. Samozrejme nemôžem zabudnúť na hlavný znak tejto hry: mimozemšťanov. Tí v tejto hre vynikajú najviac a tie väčšie kúsky fakt nemajú chybu. Hracia doba je bohužiaľ dosť krátka a je tu množstvo bugov. Bolo by potrebné na Blacksite ešte viac popracovať.
70%Blur
Blur vyšiel v tom istom období čo Split/Second a musím povedať, že to určite absolútne na Split/Second nemá. Hra ma ničím nejak veľmi neprekvapila, dokonca ani tie schopnosti ako Shock, Shunt, Nitro a Barge neprekvapili. Vnímam to ako obyčajnú racingovku, ktorá sa od iných líši akurát tým schopnosťami. Po grafickej stránke hra nijako nevyniká, akurát tie autá sú celkom slušne graficky spracované. Musím ale uznať, že autá ktoré sa tu nachádzajú sú fakt super a je ich veľa. Mohli tu pridať aj tuning. To by asi bolo všetko k tejto hre.
Táto hra splnila moje očakávania. Zaujímavý engine na ktorom hra beží, generovanie stále nových zbraní, neobmedzená voľnosť pohybu, veľká krajina, XP-penie a kopa ďalších plusov robia túto hru perfektnú. A taktiež nemôžem zabudnúť, že keď to hráte po internete s kamošmi tak je to ešte lepšie! Bohužiaľ po čase sa na scénu dostáva mierny stereotyp.
Brink mala byť predovšetkým kvalitná multiplayerová strieľačka, bohužiaľ využíva minimum vlastných nápadov a rýchlo unudí. Čo sa týka singleplayeru, tak to je to isté čo MP len hráte s botmi. Čiže SP nestojí za nič. Ale grafiku musím pochváliť, no čo z nej keď hrateľnosť je slabá.
Mno čo k tomuto povedať. Je to ozajstné prekvapenie. Veľmi zábavná hra, kde svojich nepriateľov likvidujete rozmanitými a naozaj bláznivými spôsobmi. Je to hra, pri ktorej nemusíte riešiť otázky typu "A čo mám teraz spraviť?". Proste idete za nosom a kosíte všetko čo vám príde do cesty.

Kopa zábavy, super hlášky, krásna grafika...pri tejto hre sa po ťažkom dni dokonale odreagujete:)
Tak ďalšia vyvražďovačka celých armád zombíkov. Hra ma celkom zaujímavú a peknú grafiku, ale jej ovládateľnosť je dosť náročná. Myslím tým to mierenie(otáčanie sa) myšou je dosť tažké. Inak levelov je dosť a takisto je dosť aj zbraní(nechýba tu motorovka ani basebalka). Zombíkov môžete dokonca podpáliť fakľov čím sa stávajú agresívnejšími. Ale táto hra nijak extra nenadchne a hodí ako zábavka keď sa už fakt nudíte alebo máte chuť len tak brutálne zmasakrovať niekoľko zombíkov:) Ale nič v štýle Left 4 Dead nečakajte;)
Burnout Paradise je slušná adrenalinová racingovka. Deštrukcia áut je výborná a skvele sa tu dá vyblázniť. Odporúčam!
Vynikajúca hororová detektívka s výborným dejom, atmosférou a hrateľnosťou. Má to síce zastaralejšiu grafiku, ale mne osobne to vôbec nevadí, pretože všetko to vynahradí práve ten dej, hrateľnosť a hororová atmosféra. Super! Milovníci hororových adventúr, ak ste to ešte nehrali, urobili ste fatálnu chybu.
MW je prvým dielom série CoD, ktorý sa odohráva v modernej dobe. To je pre mňa veľké plus. Story je naozaj pútavý a celkový pocit z hrania je vynikajúci. Táto hra si vás drží od začiatku až do konca. Takže ja som vysoko spokojný.
Podľa mňa celkom v pohode CoD. Páči sa mi, že tentokrát tu bojujete aj proti japoncom. Taktiež je tu väčšia brutalita oproti predchádzajúcim dielom. Chválim aj bonusovú misiu so zombíkmi.
Black Ops v podstatne ničím extra neohúril, no ani neurazil. Pokračuje v šľapajách predchádzajúcich 3 dielov a myslím že celkom sa mu to darí. Na čom sa mohlo ešte popracovať sú textúry, ktoré určite mohli byť detailnejšie. Je tu celkom dosť kvalitných epických momentov, ktoré ma prinútili vygúliť oči, ale za najlepší diel tejto série aj naďalej považujem MW2.
Zatiaľ najlepšie Call of Duty! Super grafika, príbeh a množstvo zbraní. Ale je to trochu krátke. Na mňa táto hra urobila veľký dojem.


Perfektná westernová hra s dobrým príbehom, postavami, hrateľnosťou, grafikou a prostredím. Kto ma rád westerny, tak tomu táto hra iste zabezpečí kopu zábavy.
Dobrá hra, ale očakával som, že bude strašidelnejšia. Vy ste vyslaný spolu s partičkou ďalších vojakov do starého mesta Jericho, aby ste tu bojovali s temnými silami pomocou mágie. Jednoduché. Hra ma výbornú grafiku, ale ani tá nepomôže zatieniť ten stereotyp, ktorý sa postupom hry zväčšuje. Hra by nebola ničím extra výnimočná, keby ste neskôr nezískali možnosť prevteľovať sa do členov vášho týmu. No ak to vydržíte až do konca, hra sa vám zato odmení fakt kvalitným zážitkom najmä z finálneho súboja.
Slušný rally simulátor s dobrou grafikou, ovládateľnosťou a kopou áut. No mohlo to byť lepšie optimalizované, po čase je to aj dosť nudné, ale ak ste fanúšikom rally závodov, tak vás to bude dobre baviť aj na dlhšiu dobu.
Oproti jednotke oveľa lepšie optimalizované a živšie, no chcelo by ta ešte popracovať na ovládaní. Po čase je to tak ako aj jednotka nudné, samozrejme záleží či ste fanúšik či nie, ale obyčajného hráča si to asi neudrží až do konca.
Hra od ruských tvorcov, ktorá ničím neprekvapila. Obyčajné krájanie končatín a strieľanie čo by nebolo zlé, ale v podaní tejto hry to nie je nič moc.
Crysis by sa dal nazvať ba až prevratnou akčnou hrou už len pre svoj famózny CryEngine 2. Ale samozrejme grafika nie je všetko čo túto hru robí tak úžasnou. Aj bez takej krásnej grafiky by sa uplatnila ako naozaj nezabudnuteľná FPS. A to najmä vďaka kvalitne prepracovanej hrateľnosti. Hlavným znakom tejto hry je totiž nano-oblek, ktorý vám poskytuje rôzne špeciálne schopnosti ako napr. zvýšená sila, skoky, armor, neviditeľnosť či ozaj rýchle šprintovanie. Prostredie hry si jednoducho zamilujete. Hra sa totiž odohráva na tropickom ostrove. Spočiatku bojujete len proti Kórejcom, ale postupne sa to všetko skomplikuje inváziou mimozemšťanov žijúcich už naozaj dlhú dobu pod zemským povrchom, čakajúcich na tú správnu príležitosť k útoku. A na Vás samozrejme ostáva záchrana Zeme. Tak hor sa do toho! Jediným negatívom tejto sú asi na tú dobu dosť vysoké HW nároky.
EA tohto roku jednoznačne vedie, vydáva samé kvalitné hry. Medzi tieto hry bez pochýb patrí Crysis 2. Veľmi som sa naňho tešil, podobne ako na Dead Space 2, a konečne je tu! Crytek opäť odviedol kopec dobrej práce a stvoril nový FPS skvost. Nemusím hádam opisovať akú to má unikátnu grafiku, stačí hádam povedať toto: CryEngine 3. Dej a prostredie sú fakt originálne a hrateľnosť je na neskutočne vysokej úrovni. AI je tiež veľmi dobrá. Nanosuit prešiel nejakými tými úpravami a teraz sa páči oveľa viac ako v jednotke. Ešte snáď spomeniem mimozemšťanov, ktorý sa mi takisto páčia viac ako tí v jednotke.
---------------------------------------------
+ grafika, CryEngine 3
+ hrateľnosť
+ príbeh
+ originalita
+ New York
+ Nanosuit
+ mimozemšťania
...a ďalšie plusy...

...mínusy sa na takejto vymakanej hre len veľmi ťažko hľadajú...
---------------------------------------------
Crysis 2 je zatiaľ určite najlepšia FPS roka. Z prvého miesta ju môže zosadiť už len Battlefield 3, no uvidíme ako to dopadne.
Výborný datadisk, v ktorom si zahráte za Psycha, moju naobľúbenejšiu postavu z Crysis. Hra nie je veľmi dlhá, ale vezmite si že to je datadisk. Grafika je totálne super(veď to je jasné, CryEngine2 the best:). Pribudli nové zbrane aj noví nepriatelia. Jedinou nevýhodou tejto hry sú opäť asi vysoké HW nároky a to je asi tak všetko. Odporúčam všetkým priaznivcom Crysis.

+ hviezdica Glaive
+ grafika
+ nepriatelia
+ bossovia
+ brutalita
+ zbrane a ich upgrade

- hrateľnosť
- dej
- priamočiarosť
----------------------------------------
Slušná hra. Oplatí sa ju vyskúšať.
Darkest of Days je dosť dobrá FPS. Má výborný námet, rozmanité prostredia, množstvo zbraní, kvalitné grafické spracovanie... Pri plnení misii nie ste nijako obmedzený, proste si zvolíte akou cestou danú úlohu splníte. No ale keď si to tak zoberiem, viac mi to pasuje k takým budgetom. Ale upozorňujem že k veľmi kvalitným budgetom.
No a je tu konkurent pre God of War, ktorý jeho kvality stále nedosahuje ale má k nim veľmi blízko. Chválim dej, hrateľnosť, dĺžku hry, hlavného hrdinu,...no tá dĺžka hry je zároveň aj zápor, pretože po čase mi to prišlo stereotypné.
V tomto prípade si dovolím siahnuť po poriadne vysokom hodnotení, pretože Dead Island ponúka niečo s čím sme sa veru ešte nestretli. Stačia hádam 3 slová: ostrov, zombies, sloboda. Nie je to len môj prvotný dojem hra ma proste dostala. Skvelé znázornenie zranenia zombíkov, voľnosť, zvyšovanie levelu, mnoho questov, upgradovanie zbraní, krásna grafika a tropický ostrov,...ech ešte by som dokázal vymenovať mnoho kladov. Pre niekoho môže byť Dead Island po čase stereotypný, no pre mňa rozhodne nie je. Priniesol so sebou omnoho viac než som očakával a preto hovorím, že je to ozaj dobra kúpa a jedna z najlepších hier tohoto roku! Nemusíte so mnou súhlasiť, ale ja si za svojím názorom stojím!
Dead Rising 2 je celkom slušný konkurent pre Left 4 Dead. Spolu s L4D sú to najlepšie hry so zombíkmi na dnešnom hernom trhu. Táto hra je dosť zábavná a humorná. Veľmi sa mi páči, že zombíkov môžete zabíjať všetkými dostupnými prostriedkami. Taktiež si môžete meniť oblečenie. Žiaľ systém ukladania hry a prehnaná obtiažnosť zráža hodnotenie tejto hry dole.
Off The Record je v podstate to isté ako povôdný Dead Rising 2. Ak ste už hrali predchádzajúci Dead Rising, tak ak si toto nezahráte, absolútne o nič neprídete. Škoda, že aspoň to ukladanie hry nejako rozumne neporiešili.
Najlepšia hororová PC hra, akú som kedy hral. Perfektná desivá atmosféra a nepriatelia. Pocit strachu vás bude určite sprevádzať celou hrou. Tiež ma ohúrili skvelé "jaw-dropping" scény. Výborne odvedená práca, odporúčam.
Oveľa akčnejší...oveľa brutálnejší...oveľa úžasnejší, taký je podľa mňa Dead Space 2 v porovnaní s jednotkou.
Titul na ktorý som sa tešil ako malé dieťa, potvrdil, že naňho nemá žiadna iná hra tohto typu. Proste najlepší herný horor, pri ktorom Vám tuhne krv žilách a bitie srdca cítite až niekde v krku.
Za každým rohom číha nejaké nebezbečenstvo a vy ani netušíte akému monštru budete čeliť a akú šancu na prežitie vlastne máte.
A čo sa týka grafického spracovania, tak to sa oproti prvému dielu výrazne zlepšilo. Za zmienku stojí tiež nová zbraň Javelin Gun, ktorá je vlasne niečo ako harpúna.
Nesmiem zabudnúť spomenúť aj Multiplayer, kde si môžete zahrať dokonca aj za Necromorpha.
Mohol by som túto hru ešte veľa veľa chváliť, ale nechce sa mi. A preto ak riešite otázku, či si máte túto hru zaobstarať, tak moja odpoveď znie: ÁNO!
Ak existuje nejaká hra, za ktorú sa oplatí utratiť väčší peniaz, tak je to práve táto!

.:DEAD SPACE 2 = THE BEST HORROR GAME EVER:.
Mňa Deus Ex na 100% nepresvedčil, ale musím uznať, že čo sa týka hrateľnosti je to naozaj prepracovaná akčná RPG. Najviac ma oslovila možnosť prejdenia hry spôsobom aký vám vyhovuje, čiže buď stealth alebo proste všetko živé surovo vystrieľate. Čo ma ale nezaujalo bol príbeh, ktorý ma proste akosi do hry nevtiahol. Tiež grafické spracovanie nie je nič extra, chýbali mi tam trochu detailnejšie textúry, ale vďaka tej skvelej hrateľnosti sa dá tento nedostatok prehliadnuť. Čo sa týka RPG prvkov, tak tu len môžem prikývnuť že je to RPG ako má byť. Ešte by som vytkol tu mimiku a pohyby postáv pri dialógoch, ktoré mohli byť prepracovanejšie. No takže Deus Ex ma ani nesklamal, ani veľmi nenadchol, ale určite vám ho odporúčam.
Priemerná FPS, ktorá ma ale veľmi chytila. Je priamočiara a pri jej hraní nemusíte veľmi rozmýšľať, proste idete vpred a kosíte všetko čo vám skríži cestu. Plusom je najmä množstvo zbraní ako chladných, tak aj strelných. Grafika je primeraná roku vydania tejto hry. Multiplayer by bol tiež veľmi zábavný keby existovali nejaké servery.
Môj názor je, že táto hra je celkom v pohode a na odreagovanie bohate stačí ;).
Dlho som tejto hre nemohol prísť na chuť. Ale nakoniec sa mi to podarilo. Je to fakt slušná mlátička. Sem-tam tu budete musieť použiť aj logiku, aby ste sa pohli ďalej. Grafika je super a nemá to ani veľmi vysoké HW nároky. Najviac sa mi na tejto hre páčia asi bossovia a súboje s nimi. Čo mi ale vadí na tejto hre hre je to hlúpe ovládanie na klávesnici a kamera.
Diablo II je legendárne RPG. Začal som ho hrať až 10 rokov po jeho vydaní a musím uznať, že ma veľmi baví aj na to, že som viac zvyknutý na hry s oveľa oveľa lepšou grafikou. Kúzlo tejto hry nie je tak v grafike, ako v tej hrateľnosti, príbehu a vlastne v celom tom RPG štýle. Máte na výber niekoľko postáv, z ktorých každá vyniká v niečom inom. Hracia doba je dlhá a milovníci RPG hier si určite užijú kopu zábavy. Blizzard má na takéto hry proste talent.
Tento datadisk urobil z Diabla II fakt nezabudnuteľný titul. Čo by som k tomuto povedal?...tak zhruba že tu boli pridané nové postavy za ktoré môžete hrať a ďalšie questy, ktoré vedú k poslednému pekelnému bratovi Baamovi. Je to super hra a veľmi sa teším na Diablo III.
Neveril som žeby ma mohol DiRT ešte nejako prekvapiť, no stalo sa tak. Oproti predchádzajúcim dielom je oveľa zábavnejší, ponúka kvalitný zážitok z pretekania a len tak rýchlo neunudí. Grafické spracovanie je parádne. Takisto počasie je vynikajúco spracované, terén, trate a hlavne konečne je tu aj sneh. A ovládateľnosť je tiež taká aká má byť. Jedine to trojuholníkové menu nemuselo byť, ale čo už. Každopádne môžem DiRT3 odporučiť, momentálne ani lepšie rally závody ako je DiRT3 na hernom trhu nemáme.
Ach, Doom...teba by som mohol dlho, dlho chváliť. Doom 3 je revolučná FPS, tak ako bol aj prvý Doom. Keď sa mi prvý krát táto hra dostala do rúk, bol som veľmi šťastný. Na rok 2004 mal Doom 3 extrémne dobrú grafiku a bola to a stále je úchvatná hororová hra. Nech už je tu Doom 4. Čo by som ale vypichol:) je stereotypné prostredie, samozrejme ako pre koho.
Perfektný datadisk, keby boli takéto skvelé datadisky ku všetkým hrám, tak by to bolo super. Je dlhý, máte tu nové zbrane, nových bossov, nepriateľov a perfektne to ukončuje príbeh Dooma 3. Keď som už spomenul tie nové zbrane tak máte tu dvojhlavňovú brokovnicu, ktorá tak chýbala v Doomovi 3, gravitačnú zbraň ako bola v HL2 a nový artefakt. Super datadisk, vrelo odporúčam!
Nebudem to nijako naťahovať proste...BioWare opäť nesklamali. Je to božská hra ako zatiaľ sú všetky hry od BioWare. Táto hra ma tak chytila, že je ťažké sa od nej odtrhnúť. Úchvatná grafika, príbeh, postavy...ach to sa ani nedá opísať. A Kirkwall, mesto kde sa väčšina hry odohráva vyzerá fakt veľkolepo. Čo ma veľmi potešilo je brutalita, aká nebola ani v prvom Dragon Age. Krv tu tečie prúdmi. Ale myslím si že je to slabšie ako prvý diel, ale stále výborné.
Dragon Age môžem charakterizovať jedným slovom: Úžasné. Táto hra ma neskutočne dostala. Síce mňa hry ľahko nadchnú, ale na takúto božskú hru(ak nepočítam Mass Effect) som už dávno nenarazil. Je to hotové umelecké dielo. Má to perfektný príbeh, hrateľnosť, postavy, grafiku. BioWare proste vie ako má dokonalá hra vyzerať.
Ale narazil som aj nejaké tie menšie chybičky, ktoré neide prehliadnúť, ale tie absolútne nevadia, neovplyvňujú nijako hrateľnosť.
A čo sa týka dĺžky hry, tak táto hra vôbec nepatrí k hrám, ktoré zmáknete prejsť za 4 hodinky na najťažšej obtiažnosti. Aj keby ste hrali v kuse 24 hodín na najľahšej obtiažnosti, nestihnete to prejsť. A to ešte nepočítam datadisky.
Musíte mať ale silné nervy pretože niektoré úseky hry sú fakt ťažké. Ale dajú sa prejsť, len musíte prísť na správnu taktiku.

Klobúk dole pred touto hrou, aj pred BioWare. Už sa teším na Dragon Age II a Mass Effect 3. Od BioWare by sa iní vývojári mali ešte veľa učiť.
Do nového Drivera som veľké nádeje nevkladal, no to som spravil chybu. Podľa môjho názoru je to zatiaľ najlepšia závodná hra na PC tohto roku. Samozrejme ešte tu bude Need For Speed: The Run o ktorom si myslím, že nás asi veľmi neprekvapí, ale vopred ho neodpisujem, veď uvidíme. Ale vrátim sa k Driverovi. Spočiatku sa mi tá schopnosť prevteľovania nepozdávala, ale o pár minút hrania sa mi veľmi zapáčila a hlavne je to niečo "neokúkané" čo sme tu ešte nemali (teda aspoň nie v takejto forme). S príbehom som nadmieru spokojný, s hlavným hrdinom Tannerom tiež. Potešilo ma množstvo vedľajších úloh. Za ich plnenie získavate body na kúpu áut, taktiež si odomykáte nové autá a tiež môžete upgradovať svoje schopnosti. Veľkým plusom pre mňa sú licencované autá a ich počet. Naozaj je ich tu množstvo a hlavne sú tu moje obľúbené modely. A ešte sa vrátim k tomu prevteľovaniu. To zabezpečuje úplne iný pohyb po meste na aký sme zvyknutí u iných hier. Totiž sa môžte prevteľovať z auta do auta, čo je pre mňa plus. Čo sa týka mesta, to je dosť rozsiahle a postupom hry sa vám sprístupňujú všetky jeho časti. Tiež sa mi pozdávala veľmi dobre spracovaná deštrukcia áut. Čo mi na tejto hre ale dosť prekáža je vysoká hustota premávky. Je to dosť otravné stále sa vyhýbať autám a najhoršie je to keď chcete vybrať zákrutu driftom, vtedy sa len málo kedy vyhnete zrážke...


Dungeon Siege III postačí na spríjemnenie čakania na Diablo III. Pokiaľ ste fanúšikmi tohto typu hier, tak kupujte, kupujte, kupujte...
E.Y.E je vcelku zaujímavé akčné RPG z cyberpunkového sveta, bohužiaľ zbytočne zložité, príbehovo nezaujímavé a po pár hodinách hrania aj nudné. Nudu potláča jedine ak kooperácia. Čo sa týka grafickej stránky hry, tak hra beží na už trošku staršom Source Engine. Takže mňa E.Y.E až tak nenadchlo a vlastne ani nesklamalo, keďže som od neho ani tak veľa neočakával. Zložitosť a dosť zmätočné ovládanie ma od hrania odrádzajú, ale zas z času na čas sa to veru zahrať dá.
Po Dead Space druhá najlepšia hororová hra. Strachu si tu fakt užijete. Úžasné grafické spracovanie perfektnej hororovej atmosfére len napomáha. Alma sa opäť vracia a pomsta neminie ani vás. Vy v role vojaka Becketta musíte spolu s niekoľkými ďalšími zastaviť Almu. V ceste vám stojí veľa nástrah a nakoniec zostanete sám proti Alme. Zaručujem, že nie je šanca aby ste sa pri tejto hre nezľakli. Po ruke máte veľký arzenál zbraní a môžete využívať svoje reflexy pri ktorých akoby spomalíte čas. Nemám viac čo k tomuto povedať.
Kratučký datadisk, ktorý so sebou neprináša nič nové. V pohode ho zvládnete prejsť za hodinu. Nie je už ani veľmi hororový. Ale myslím si, že na tento datadisk bude nadväzovať tretí diel série. Ako fanúšik FEARu uvítam aj takýto maličký prídavok.
F.3.A.R. ma naozaj prekvapil, myslím v dobrom. I keď už stratil tú hororovú atmosféru a naozaj sa tu už nie je na čom zľaknúť, priniesol zo sebou aj veľa nového. Je to síce veľmi priamočiara hra, no hrateľnosť je úžasná. Cover systém je skvelý, tiež chválim slow motion a súboje na blízko, co-op, možnosť hrania za Point Mana alebo Fettela. Brutalita tu neubudla a grafické spracovanie ma tiež dosť prekvapilo. Dĺžka hry je tiež dosť prekvapujúco dlhá. Takže tento F.E.A.R. ma sklamal len v jednej veci a to v tom, že to už nie je také hororové ako predošlé diely, no atmosféra je vynikajúca. Narazil som aj na nejaký ten bug, ale to nestojí za reč. Mňa si táto hra získala, záleží od Vás čo od tejto hry očakávate.
Perfektné. Takto si predstavujem F1 na PC.
-------------------------------------------------------
+ grafika
+ ovládanie
+ počasie
+ efekty
+ zvuk
+ pohľad z kokpitu
...a ešte mnoho ďalších plusov...
-------------------------------------------------------
Codemasters v tvorení takýchto hier ste machri.
Hodnotenie: 80%
Slnko, more, pláž a kopa odporných mutantov. To a ešte mnoho viac vás čaká vo FPS hite Far Cry.
---------------------------------------------
+ grafika
+ prostredie
+ mutanti
+ vozidlá
+ zbrane

Z exotických ostrovov sme sa presunuli do horúcej Afriky. Bojujú tu medzi sebou dve strany APR a UFLL. Vy sem prichádzate aby ste chytili obávaného muža s prezívkou Šakal. Ale len čo dorazíte do mesta zistíte, že ste nakazený maláriou. Nájde vás polomŕtveho šakal, ale nechá vás žiť pretože sa s vami chce stretnúť keď budete v plnej sile. Keď sa preberiete zistíte že v meste je súboj medzi dvoma stranami. Buď sa necháte postreliť alebo zdrhnete z mesta, ale aj tak vás nakoniec dostane malária. Zachráni vás neznámy muž a vaša púť za dolapením Šakala sa začína...
Hra v prvom rade vyniká svojou realistickou grafikou. Hra je tak spracovaná, že tu nenájdete rovnaké stromy. Ďalej čo sa mi páči je, že oheň sa šíri podľa vetra. Keďže ste nakazený maláriou musíte užívať tabletky. Veľmi sa páči to, že keď máte nejakú zbraň dlho tak hrdzavie, zasekáva sa pri streľbe a nakoniec sa rozpadne. Samozrejme nesmiem zabudnúť na tunajšiu faunu. Stretnete tu antilopy, zebry, byvoly, ale chýbajú mi tu dravce ako levy, leopardy, gepardy atď. Misie tu budete plniť hlavné aj vedľašie a ako platidlo budete používať diamaty. Čo sa mi však na tejto hre nepáči sú stále sa opakujúce misie a to, že musím za nimi cestovať veľké vzdialenosti. Každopádne je táto hra veľký FPS hit roku 2009 a len tak ľahko sa na ňu nezabudne.
Oproti 2009-ke sa veľa zmien nekoná, ale predsa sa len nejaké nájdu. V prvom rade je to možnosť chovu kráv a v druhom rade je to zas pridanie multiplayeru. A práve multiplayer si ma veľmi získal. Je to ozaj zábava zahrať si tento skvelý simulátor s priateľmi. Takže ja som s touto hrou spokojný.
Toto je moja prvá FIFA a preto ju nebudem porovnávať s inými FIFA-mi. Takže táto hra bola pre mňa spočiatku dosť náročná ale postupom času som sa ju naučil hrať a musím povedať, že je ma veľmi zaujala. Keď som začínal hrať chýbal mi tu nejaký Tutoriál pomocou ktoré by som sa oboznámil s ovládaním a vlastnem všetkým čo je pri hraní tejto hry potrebné vedieť. Ovládanie bolo pre mňa tiež spočiatku tažké, ale vďaka češtine ktorú som si k tomu stiahol som zistil ktoré tlačidlo na čo slúži. Grafické spracovanie hry ja celkom príjemné, ale určite mohlo byť lepšie najmä ten trávnik. Toto je moja prvá futbalová hra a musím povedať, že som s ňou nadmieru spokojný.
Ja si myslím, že sa táto FIFA celkom vydarila. Oproti 2010-ke má lepšiu grafiku, hlavné menu bolo upravené a samozrejme nemôžem zabudnúť na AI, ktorá bola takisto upravená a hráči sa tak správajú realistickejšie. Podľa mňa sa FIFA rok čo rok po trošičku vylepšuje...
Frontlines: Fuel of War je hra na štýl Battlefield a musím povedať, že dosť vydarená. Kampaň je ako to u tých hier býva, nič extra. No multiplayer vás zamestná na ozaj dlhú dobu. Milovníci Battlefieldu si určite prídu na svoje.
65%FUEL
Najväčším plusom tejto racingovky je rozloha sveta. Potom je to grafika, voľnosť a vozidlá. Ibaže po čase je táto hra strašne stereotypná a proti tomu nezmôžu nič ani tie vymenované plusy.
Ničím výnimočná hra, ktorá sa snaží podobať na God of War, žiaľ k jeho kvalitám má ešte na míle ďaleko.
Gears of War je výborná akčná rezba, len pre tých najtvrdších hráčov s kopou krvavých scén, drsným hlavným hrdinom a chytľavou hrateľnosťou. O kvalitné grafické spracovanie sa stará Unreal Engine 3. Zkritizovať musím finálny súboj s bossom, kde je fakt prehnaná obtiažnosť. Ale celkovo je to výborná hra.
Free online FPS, ktorá v čase keď nemáte čo hrať myslím že vystačí, inak je to slabá hra. Nemám viac čo dodať.
Tak mne sa EFLC páči viac ako samotné GTA IV. Výborne vymyslené spojiť tieto dva super datadisky dokopy. Podľa mňa aj The Lost and Damned aj The Ballad of Gay Tony sú na rovnakej úrovni, čiže sú rovnako super. Možno TBOGT ma zaujalo trošku viac. Ale každopádne je to super a dokonca ani tu nechýba hlavný hrdina pôvodného GTA IV Nico Bellic s ktorým sa v hre stretnete. Taktiež nemôžem nespomenúť, že pribudli nové zbrane(napr.SMG, upílovaná brokovnica,granátomet,...) a autá.
80%GUN
GUN je výborná westernová hra, spravená na štýl GTA, s pútavým dejom, výbornou hrateľnosťou, prostredím a množstvom hlavných a vedľajších úloh. Fanúšikom westernov určite odporúčam.
Kvalitné pokračovanie jednej z najznámejších stealth hier. Hitman sa každým novým dielom značne vylepšuje nie len graficky, ale aj spôsobmi likvidácie svojich cieľov. Máte kopu možností ako zlikvidovať svoj cieľ. A to sa tu cení asi najviac.
Ako správny fanúšik Indiana Jonesa musím povedať, že je to veľmi dobrá hra. Každý, kto má rád TombRaiderovky si toto nesmie nechať ujsť. Je tu viac akcie ako v Tomb Raider, ale ani logické hádanky vás neminú. Grafika je na rok jeho výroby super a príbeh je veľmi pútavý. Precestujete tu veľa krajín. Hra sa bude odohrávať dokonca aj v Prahe. Hra je dosť dlhá, takže na istý čas je o zábavu postarané. Je tu kopa zbraní dokonca aj napr. taká noha od stola sa dá použiť ako zbraň:) GooD
I keď mám zombie hry veľmi rád, Inštinkt je tak nudná hra, že som pri nej zaspával. Proste žiadna dynamika, len prosté strieľanie a kráčanie vpred v navyše škaredom grafickom kabátiku. Uninstall bol jasný...
Tento James Bond podľa mňa nedopadol až tak zle i keď mohol dopadnúť oveľa lepšie. Voči grafike nemám žiadne výhrady, ale hrateľnosť ako aj príbeh mohli byť trošku viac premyslené. Ale tiché zabitia sa mi veľmi páčia. Je to taká jednorázovka, po jednom prejdení už po ňom asi dlho nesiahnete. Radšej môžem odporučiť hociktorý diel Splinter Cella, alebo si počkať zlacnenie.
Výborný nápad spraviť takúto hru so žralokom. Ovládanie je zo začiatku trochu ťažšie, ale po čase si zvyknete. Grafika celkom ujde, žralok je graficky spracovaný dokonale. Misie su dosť náročné(nie všetky) a dajú zabrať. Musím povedať, že hra ma dosť pobavila už len preto, že mám rád žraloky a všetkým fanušikom Čeľustí ju odporúčam(a nie len im)! Bol by som rád keby spravili aj dvojku s grafikou roku 2010, bolo by to fakt good.
+ grafika
+ rozloha ostrova
+ prostredie
+ množstvo vozidiel
+ hlavná postava a jej schopnosti atď.

- zlá ovládateľnosť áut

Pripadá mi to ako kópia Counter-Strike, no na CS to zďaleka nemá. Chýba tomu ten správny šmrnc. Jednoznačne radšej odporúčam CS ako toto.
Pre milovníkov Left 4 Dead je Killing Floor jasnou voľbou. Je to vcelku zábavný kooperačný survival horor s o niečo slabšou grafikou ako v L4D, ale zas kvalitnou atmosférou a hrateľnosťou.
R* síce nevydali až tak veľa hier ako trebárs EA, ale ak nejakú vydajú, tak naozaj stojí za to! Tituly ako GTA, Max Payne, Red Dead Redemption sú tituly vysokého kalibru a najnovšie sa k nim pridal aj L.A. Noire. V prvom rade chcem na L.A. Noire pochváliť neuveriteľne dobre spracované tváre postáv a ich mimiku, vďaka ktorej vyzerajú postavy ako živé. Ale nie len tváre, ale aj postavy v celku pôsobia veľmi reálne. Pokiaľ ide o hrateľnosť, hra obsahuje všetko, čo by v detektívke nemalo chýbať. Asi najlepšia adventúra, akú som kedy hral. Jediná vec, čo by tu mohla byť viac "použiteľná" je mesto, lebo na to aké je obrovské neponúka nič. Mohli by tu byť napr. nejaké obchody kde by ste si mohli kúpiť oblečenie, alebo reštaurácie kde by ste sa mohli ísť najesť a pod. Ale to je len taký detail, inak hre nič viac nechýba.
Super, super, super a ešte raz super! Jedná z najlepších multiplayerových hier, akú som kedy hral. Výborná kombinácia westernu s multiplayerom. Skvelé herné režimy ako napr. Shootout (môj obľúbený) a 4 povolania. Aj grafika je super. S touto hrou som nadmieru spokojný. No, aspoň ja. :D
Výborná hra. Určite nie lepšia ako dvojka, ale je super. Bodli by mi tu nejaké zbrane ako sekera, ale čo sa dá robiť. Musíte byť spokojný aj tým malým arzenálom zbraní, aký v hre je. Mne totálne stačí M4-ka:) Inak škoda, že sú tu misie iba v noci. GooD GamE
Tak toto je tutovka!! Najlepšia zombie hra, v ktorej zombíkov doslova "masakrujete". Jednotka sa mi hrozne páčila, ale toto je oooveľa lepšie! V čom je lepšie?? Grafika, sú tu konečne misie cez deň, pribudli zbrane ako sekera, gitara, mačeta, panvica atď., pribudli noví nepriatelia. Hráte za štvoricu nových survivorov ktorými sú: Coach, Nick, Rochelle a Ellis. Nemám slov, ďakujeme Valve:)
Konečne som sa dočkal hry v ktorej si môžem zastrieľať na vlkolakov:) a nielen ich. Nehľadiac na bugy a dĺžku hry je táto hra super hlavne tými mýtickými príšerami, ktoré su proste super! Je ich tu trochu málo, ale ak mám pravdu povedať mne by aj vlkolaci a grifóni úplne stačili:) Samozrejme, že nesmiem zabudnúť na Golemov a Krakena, ktorý sa mi tiež veľmi páčili. Žiaľ bugov je tu dosť a práve to má radikálny vplyv na výšku tohto hodnotenia.
Limbo je hra, ktorá ma v prvom rade zaujala jej nezvyčajným vizuálnym spracovaním. Je to totiž 2D hra celá odetá v čiernobielom, s vynikajúcou temnou, miestami až strašidelnou atmosférou. I keď na prvý pohľad táto hra vyzerá, že je určená pre mládež, nie je to tak. Osobne by som hru odporúčal pre vekovú hranicu 12 rokov a viac, pretože hra obsahuje dosť brutálnych scén. Najlepší zážitok z toho máte, keď si si to zahráte v noci so zhasnutým svetlom a slúchadlami na ušiach. Hudba, ktorá je v hre, tiež perfektne dotvára tú strašidelnú atmosféru. No ale nechajme strach strachom a prejdime k hlavnému znaku tejto hry a tým sú tie najrôznejšie logické hádanky, ktoré Vám poriadne potrápia mozgové závity. Ich zložitosť sa postupom hry stále zvyšuje a ak nejakú z nich nebudete vedieť zdolať YouTube Vám iste pomôže. A teraz prejdem k záporom tejto hry. Tými sú predovšetkým dĺžka hry a cena. Myslím že 9,99€ je na hru, ktorú zvládnete za jeden večer, je to dosť veľa. Ale každopádne je to kvalitne spracovaná arkádovka, s originálnym spracovaním a preto jej dávam 80%.
Je to veľmi dobrá hra spravená podľa knižnej a filmovej predlohy, len má jednu veľkú vadu. A tou je hrozne prehnaná obtiažnosť. Nebyť toho, tak by sa moje hodnotenie vyšplhalo aj o 10%. No nehľadiac na tento problém je to ale fakt výborná RPG a ak máte silné nervy, tak vám túto hru odporúčam.
Na Lost Planet 2 som sa veľmi tešil a určite sa to oplatilo. Táto hra splnila viac než len moje očakávania. Je to neskutočne dobre spracovaná hra, najmä graficky. Tá zmena klímy na planéte jednoznačne prospela. Namiesto snehu je tu teraz džungľa a spolu s touto zmenou prichádzajú aj nové väčšie a nebezpečnejšie monštrá. S takouto prepracovanosťou príšer ako je v tejto hre som sa ešte asi nestretol pri žiadnej hre. Acridovia Category G sú niečo neskutočné. A ich spôsob likvidácie je tiež perfektne premyslený. Musíte im strieľať do zraniteľných miest ako sú napr. končatiny, hlava, do papule atď. Alebo v niektorých prípadoch sa necháte zožrať a robíte im neplechu v žalúdku :D. Vašich nepriateľov netvoria len Acridovia ale aj ľudský nepriatelia. Prostredie v ktorom sa počas hry budete pohybovať netvorí len hustá džungľa, ale aj rôzne pevnosti, budovy atď. Proti tým najväčším nepriateľom Vám pravdepodobne nepostačia iba obyčajné zbrane. Budete musieť v boji používať aj roboty(Mechov), ktorých budú používať aj vaši nepriatelia. Táto hra je čistá co-op akcia z čoho vyplýva, že na nepriateľov nebudete sami, ale budú Vám pomáhať aj vaši parťáci.
---------------------------------------------------------------
Zhrnutie:
+ grafika, DX11
+ prostredie
+ Acridovia, hlavne Cat-G
+ zbrane, Mechovia
+ co-op
+ atď.

- no mínusy ma akosi nenapadajú
Prvé čo ma na hre zaujalo bola perfektná grafika. Ďalšie sa mi veľmi zapáčili monštrá, najmä tie obrovské boli fakt slušná podívaná:) Ale postupne to nudí, prostredie je stále to isté: sneh, sneh a sneh. Neviem čo viac dodať. Je to celkom dobré, síce ma to veľmi neprekvapilo, ale je to slušný počin a teším sa na dvojku.
Je to proste budget. Nenáročných hráčov chvíľu pobaví, ostatní to rovno spláchnu do záchoda. To je všetko.
Mafia II ma dosť potešila. Príbeh, grafika, postavy, hrateľnosť, CZ dabing sú super, chýba mi tu len voľna jazda ako v jednotke.






Hrateľnosť, grafika, dej = nič moc. Hlavným znakom tejto hry je brutalita a všetci čo ju majú radi sa pri tomto iste zabavia.
Famózna vesmírna RPG, na ktorej sa len ťažko hľadajú chyby. Vynikajúca hrateľnosť a dej, ktorý si vás získa a len tak ľahko nepustí. Tu nie je nad čím dlho uvažovať, kúpa je jasná!
Perfektná hra, nie je čo dodať! Tí, ktorí ju hrali vedia o čom hovorím a vy čo ste ju nehrali tak si ju musíte zahrať! Jedna z najlepších hier roku 2010.
Celkom slušná, no obyčajná priamočiara FPS s peknou grafikou. Jednoznačne mala na viac. O dĺžke ani nehovorím. Ale multiplayer to je pravý opak, akoby ste hrali úplne inú hru. Takže hodnotenie zachraňuje práve MP.
------------------------------------
+ príjemná grafika, engine
+ skákanie s padákom
+ upgrade zbraní
+ multiplayer

- bugy
- dĺžka hry
------------------------------------
Výborná vojnová hra. Je dlhá a na rok 2004 má super grafiku. Zažijete tu na vlastnej koži, ako to vyzeralo pri útoku na Pearl Harbor, zalietate si na tých najlepších bojových lietadlách 2. svetovej vojny a budete bojovať v Pacifiku proti Japoncom. Ak hľadáte fakt kvalitnú vojnovú hru, ktorej atmosféru si dokonale užijete, tak Vám MoH: Pacific Assault môžem jednoznačne odporučiť.
Je len málo toho, čo by som mohol Metru vytknúť. Je to moja srdcovka. Neopísateľná atmosféra. Každý milovník Stalkera si tu príde na svoje keďže tieto hry majú veľa spoločného.

Ejha, no parádny parkour. Na to že je tu pohľad z 1. osoby je to pohybovanie je spravené výborne. Hádam to bol aj cieľ tvorcov:).
Je strašne málo dobrých bojoviek na PC a preto je MK4 jasná voľba. Jediné čo mi vadí je zlé ovládanie na klávesnici. Výber postáv je široký, trikov je až až a fatality výborne vymyslené a pekne brutálne. Takže FIGHT!
Pripájam sa ku kladným hodnoteniam. Táto hra je fakt prekvapenie. Je tu silná podobnosť s Pure, ale toto sa mi páči o niečo viac. Na rozdiel od Pure tu nemáte len štvorkolky, ale aj krosky. A čo sa týka grafiky, tak tá je proste booom:D Nail'd môžem len a len odporučiť.
Úprimne, neviem čo by som mohol od dobrého basketballu na PC a konzoly čakať viac. Ak uvažujete nad kúpou, nevidím žiadne zábrany.
SHIFT 2 sa mi oproti jednotke páči oveľa viac. Celkovo si na ňom dali viac záležať. Ponúka fakt realistický zážitok z jazdenia, veľmi sa mi páči pohľad z helmy. Graficky je spracovaný oproti prvému dielu krajšie, i keď to na prvý pohľad asi nezbadáte. Tiež sa mi veľmi páči pekne spracované hlavné menu. Čo by som ale tejto hre vytkol je, že je to na klávesnici absolútne nehrateľné a preto by som k tomu odporučil kúpiť volant. Potom to ponúka fakt unikátny zážitok. A keď si zvýšite volume a počúvate ten krásny zvuk motora, tak to sa cítite ako by ste naozaj sedeli v tom aute. Jednoznačne odporúčam, ale keď to máte v pláne hrať na klávesnici, tak to radšej nekupujte.
Konečne poriadne NFS. Je super, že sa vrátili do starých koľají a oživili Hot Pursuit. Taktiež je super, že sa na jeho vývoji podieľali Criterion Games. Vďaka nim má a toto NFS jemný nádych Burnoutu. A čo sa týka áut, tak nenájdete tu žiadne lacnejšie kúsky, ale poriadne nadupané stroje. No a na záver len toľko: Toto je NFS!!
Jedno z najlepších NFS. Veľa typov Porsche, super trate, výborné grafické spracovanie, super zvuky a parádny systém poškodenia auta. Proste bomba. A nesmiem zabudnúť na Multiplayer. Je to fakt haluz zahrať si toto NFS proti kamošom.
Najprv sa mi tento NFS vôbec nepáčil, ale zaťal som zuby a hral. No a začal ma veľmi baviť. Nie je to vôbec taká blbosť ako to sa na prvý pohľad zdá. Na ťažšie ovládanie na klávesnici sa dá v pohode zvyknúť. Zo začiatku to je trochu nuda, ale keď sa vám neskôr odomkne úroveň 3 a kúpite si poriadne auto, tak je to proste paráda. Ten pohľad z kokpitu a popri tom krásny zvuk motora to je proste super. A tiež musím spomenúť skvelý soundtrack. Shift má svoje čaro, len trvá trochu dlhšie kým ho objavíte.


Slušné NFS. Som milo prekvapený. Na hre je vidno, že si zobrala inšpiráciu z filmu Kuriér. V hre okrem pretekov aj kradnete autá, doručujete zásielky, pracujete pre gang a postupne odstraňujete členov gangu. Po grafickej stránke je hra celkom slušne spracovaná. Užijete si tu poriadne naháňačky s políciou a jazdy po dlhých dlhých diaľniciach.
Tak ja myslím že na FREE online racingovku je to slušný počin. Len fakt veľké negatívum je, že tu môžete zadarmo naexpiť maximálne lvl10 a potom si musíte zaplatiť aby ste mohli expiť ďalej. Nebyť toho tak by som dal aj vyššie hodnotenie.
GooD:) No čo by som k tomuto povedal? Je to stále to isté ako každá NHL. Na to že to vyšlo v roku 2008 to nemá boh vie akú grafiku. Dávam 70%...
Čo nám vznikne, ak zmiešame Devil May Cry s Resident Evil, Prince of Persia a Prototype? No predsa Ninja Blade! Či vám táto hra sadne alebo nie, záleží už len od toho, či máte radi kópie iných hier.
Hra s výbornou hororovou atmosférou, ale veľmi zastaralým grafickým spracovaním. Ako písali Tiscali Games, komu nevadí horšia grafika, tak toho bude táto hra určite baviť.
No tak toto snáď nie! Takto ako som sa nudil pri OF2 som sa nenudil ešte asi pri žiadnej hre. Málo akcie, skôr mi to pripadá ako beh na dlhé trate, pretože tu sa fakt viac nabeháte ako si zastrieľate. Ruky preč od tohto nepodarku!
Painkiller je hra na štýl Serious Sam, čiže stále idete za nosom, resp. tam kde vám ukazuje šípka, a zabíjate armády tých najrozmanitejších monštier. Narozdiel od Serious Sama má Painkiller temnejšiu atmosféru a asi by ste to nepovedali, ale táto hra má aj nejaký ten dej. Musím povedať, že je to veľmi zábavná hra, ktorú by si každý veľký milovník FPS mal zahrať.
Blee, toto je na zvracanie! JoWooD týmto pekne pokazili Painkillerovi meno. Hrozne odfláknutá hra. AI je fatálne blbá, príšery sa stále o niečo zasekávajú. Design levelov je hrozný. Grafika sa oproti prvému Painkillerovi vôbec nezmenila, ale HW nároky sú fakt vysoké. Ešteže sa to dá odinštalovať...

Ak si nechcete pokaziť svoju dobrú mienku o Painkillerovi, tak od tohto dajte ruky preč!
Najlepšia arkádovka. Táto hra samotná pôsobí veľmi veselo už svojou grafikou a myslím, že pri tejto hre si najlepšie oddýchnem. Veľa veľa levelov, veľa druhou rastlín aj nepriateľov a nízučké HW nároky vďaka, ktorým si túto hru môže dopriať asi každý. Túto hru odporúčam dokonca aj tým najdrsnejším FEARistom:D
Parádne šialená hra:D Úlohy sú fakt nezmyselné, ale je to veľmi zábavné. Dá sa tu robiť kopa zábavných vecí ako napr. oddeliť niekomu hlavu od tela pomocou lopaty, použiť mačku ako tlmič na zbraň, zapáliť niekoho pomocou benzínu alebo keď sa nudíte môžete si isť zastrieľať na slony do slonej farmy:D Po grafickej stránke je to dosť slabé. Inak je to super brutálna a bláznivá hra.
Mňa tento datadisk pobavil. Pribudli tu nové zábavné zbrane ako kosa, kladivo a mačeta. Hra mi trochu pripomína Left 4 Dead hoci vtedy ešte neexistoval. Bojujete tu proti novým nepriateľom ako sú napr. zombíci. Celkom zábavné.
Túto hru je možné označiť ako vrecko plné zvratkov. Nič viac k tomu dodávať netreba, pretože okrem toho ma už napadajú len vulgarizmy.
85%Prey
Prey je hra s unikátnym príbehom a výbornou grafikou. Hra beží na vylepšenom Doom 3 engine. Čo sa mi dosť páčilo bolo, že môžete ako duša opustiť svoje telo. Ďalej to boli veľmi bizarné, žijúce zbrane. Čo mi ale vadilo bol stereotyp, ktorý zavládol zhruba v druhej polovici hry.
Hmm, tak tento Prince ma mierne sklamal. Už to nie je o takej akcii, aká bola v predošlých dieloch. Tu je to viac o šplhaní a skákaní. Je tu hrozne málo súbojov s nepriateľmi. A naraz môžete bojovať len s jedným nepriateľom, čo je pre mňa ďalšie negatívum. Pripadá mi to ako hra pre mládež. A tá kreslená grafika to tiež naznačuje. Ale proti grafike nemám nič, tá mi až tak nevadí. Ale zas to nie je až také hrozné. Príbeh je celkom zaujímavý. Ak vám neide veľmi o akciu, tak vás tento Prince bude určite baviť.
Podľa mňa najlepší Prince of Persia zo všetkých. Aspoň najviac zo všetkých ma baví. Je to ako mix Sands of Time a Warrior Within s krááásnou grafikou a výborným príbehom. No zas až toľko inovácii nepriniesol a práve to môže väčšinu fanúšikov sklamať, ale tých čo ešte ani jedného Princa nehrali toto určite baviť bude. No záleží na tom koľko toho od tejto hry očakávate. Ja som hral aj predchádzajúce diely, ale toto ma zatiaľ chytilo najviac.
Nie som fanúšik seriálu, no hra ma veľmi bavila.
Vymenujem plusy a mínusy:
+ stealth prvky
+ pästné súboje
+ posilňovanie činkami
+ možnosť potetovať sa
+ grafické spracovanie
+ postavy

- dĺžka hry
- pre niekoho po čase stereotypné
Veľmi zábavná a najmä dosť brutálna hra. Veľa super schopností, free-roam a zaujímavý príbeh sú charakteristické vlastnosti tejto hry. Taktiež nemôžem nespomenúť možnosť jazdy na dopravných prostriedkoch typu tank či helikoptéra. Grafika je trošku slabšia, ale to nahradzuje tá bohatá hrateľnosť.
GRID síce zo začiatku trošku zabaví, ale potom poriadne omrzí. Hra ponúka síce celkom kvalitné adrenalínové jazdenie, no kazí to dosť zlá ovládateľnosť. Bodla by proste lepšia optimalizácia.
95%RAGE
Takže...ako by som začal...je to proste pecka, no čo budem hovoriť. Ale nie svoj názor odôvodním. RAGE má všetko, čo by sa v dnešnej dobe od kvalitnej FPS čakalo. Engine id Tech 5 je naozaj kvalitka. Nechce sa mi tu vôbec rozpisovať kladné stránky hry, každý rozumný človek vidí, že toto je jednoznačne FPS roka (!zatiaľ!). Vidím že mnohí hráči s touto hrou majú problémy najmä čo sa týka textúr, ale ja s ňou žiadne problémy nemám, hra mi fachá ako má, takže som spokojný. Jediné, čo ma na tejto hre dosť sklamalo bol koniec hry. Chápem, že ten koniec mal ostať otvorený pre ďalší diel, ale aj tak je to dosť slabý a hlavne nečakaný koniec. Čakal som aj nejakého záverečného bossa, ale ničoho takého som sa nedočkal. Nebyť tohto neduhu dal by som hre plné hodnotenie, ale aj tak strhávam iba 5%. id Software opäť dal najavo, kto je pánom FPS hier. Už mi ostáva len netrpezlivo čakať na DooM 4.
Celkom good hra. Na Modern Warfare to síce nemá, ale je to super už len tými prepadovými akciami. Grafika môže byť. Zbraní je tu hojne. Tak kto si chce zahrať hru v štýle prepadových jednotiek, tak tomu túto hru odporúčam.
Je to také GTA na Marse. Najlepšia na celej hre je asi deštrukcia prostredia. Je tu možné zničiť asi všetko. Čo mi na tejto hre vadí je nie veľmi zaujímavý príbeh a dosť nudné opakujúce sa misie. Ale aj tak je to veľmi dobrá hra, ktorú sa určite oplatí vyskúšať. Za klady môžem vymenovať voľnosť pohybu, vozidlá, upgrady, grafiku, no a hlavne tú deštrukciu objektov.
Tak Resident Evil 5 je výborná survival akcia s fakt krásnou grafikou a výborným príbehom. Po vizuálnej stránke je to ozaj pastva pre oči. Čo sa týka hrateľnosti tak tú môže spočiatku trochu kaziť problémovejšia kamera či ovládanie, ale rýchlo si na to zvyknete. Najlepšie je to hrať na gamepade. Za zmienku tiež stojí kooperácia. Neviem čo by som viac dodal, proste je to veľmi dobrá kúpa.
Moja prvá FPS hra, ktorá je jednou z mojich najobľubenejších. Pri hraní tejto hry si spomeniem na staré dobré časy, keď ešte neexistovali hry ako Bioshock, Crysis či Left 4 Dead a táto hra bola jednou z najlepších. No neviem ako teraz, ale pre mňa jednou z najlepších ostane aj naďalej. Veď Wolfenstein je spolu s Doom vlastne otec všetkých FPS hier.
No jedným slovom krasota! :D Stalker je jednou z mála hier, ktoré aj veľa rokov po vydaní nenudia a ponúkajú stále nový a nový zážitok. Najviac sa mi páči voľnosť pohybu v Černobyle, množstvo hlavných a vedľajších úloh, no najmä to že je to vlastne FPS, ktorá obsahuje taktiež prvky RPG. Atmosféra je vynikajúca, miestami pekne hororová a nesmiem zabudnúť na mutantov, ktorý sú každý jeden perfektne vymyslený, každý z nich ma svoje charakteristické schopnosti a aj vlastnosti. Tiež musím pochváliť možnosť obchodovania. Sú aj nejaké drobnosti, ktoré mi počas hrania vadili, ale nebudem ich sem písať pretože nemusia každému vadiť a sú to len také maličkosti. Ešte doplním, že v prvej verzii bolo dosť badateľných bugov no patche všetko vyriešili a preto odporúčam pred hraním nainštalovať komplet všetky patche.
85%SAW
Keď hrám SAW ako keby som pozeral film. Príbeh je síce iný, ale všetko je dokonale dôverné filmu. Hrou vás sprevádza hrôzostrašná atmosféra z ktorej tuhne krv v žilách. Postupom hry narazíte na veľa Jigsawových úloh, ktoré ak nesplníte v časovom limite alebo ak spravíte chybu, zomriete hroznou smrťou buď vy, alebo niekto iný. Počas vášho postupu hrou budú pribudať stále ťažšie prekážky v podobe buď pascí alebo psychopatických maniakov, ktorý s vami nebudú mať zľutovanie. Preto budete musieť využívať každú dostupnú zbraň. Super survival adventúra. Odporúčam nielen priaznivcom filmu, ale aj tým čo majú silné nervy a majú radi fakt slušné hororové hry.
Je to priemerná strieľačka, ktorá neprináša nič nové do sveta FPS. Celú hry sa pohybujete stále v tom istom prostredí - kanály. Vašimi nepriateľmi sú zombíci a vojaci. Dosť veľká nevýhoda je, že hra nemá autosave takže si ju musíte ukladať sami a ak vás náhodou zabijú a vy nemáte uložené, tak môžete začať od začiatku. Výhodou zas sú nie veľmi vysoké HW nároky. Máte tu aj nejaké superschopnosti ako napr. telekinézia. Túto hru zaraďujem skôr k budgetom.
Dobrá futuristická FPS, ktorej najsilnejšou stránkou je multiplayer. Ale ani singleplayer nie je na zahodenie, bohužiaľ je dosť krátky. SP je vlastne len niečo ako výuka pred hraním MP. Do úvahy musíme brať, že je to nízko-rozpočtová hra. Zhrniem to tak, že kvôli SP by som túto hru nekupoval, ale kvôli MP áno.
Nový Section 8 ma veľmi, ale veľmi prekvapil. Je to silne návyková FPS, zameraná najmä na multiplayer, ale narozdiel od jednotky si tu už dali viac záležať aj na singleplayerovej kampani. Hrozne sa mi páčia fatality s nožom. Grafika je nádherná, krásne efekty. Čo sa mi ďalej páči sú rôznorodé prostredia v ktorých sa hra odohráva. Narozdiel od jednotky tu budete mať aj misie v zime. V nízkych teplotách vám obrazovka a zbrane budú krásne omŕzať. Hoci kampaň nie je vôbec dlhá(prejdete ju za deň), znovuhrateľnosť je vysoká, ale samozrejme je tu aj multiplayer, ktorý si vás určite získa. A ďalším lákadlom je získavanie achievementov. Táto hra je super náhrada za Halo Reach, ktoré na PC nie je.

Verdikt: What the hell are you waiting for? Buy it!
Shellshock II mal dobrý námet, len jeho potenciál bolo treba využiť oveľa viac. Je to vlastne taká kombinácia Vietcongu a Left 4 Dead, ktorá kvality ani jednej z týchto dvoch hier nedosahuje, no fanúšikov zombie hier by mohla na chvíľu zabaviť. Ostatní to zrejme odinštalujú hneď po prvej misii. Ja som to s ňou vydržal až do konca a nebol som z nej zas až tak veľmi sklamaný. Nie je to proste ničím výnimočná a úplne obyčajná FPS, ktorú po prvom prejdení odložíte na poličku, kde vám navždy zapadá prachom.
Ach, Silent Hill. Ozajstný pán medzi horormi. Úžasná temná atmosféra, monštrá, príbeh, strach, strach a...strach. Jediné čo ma na tejto hre naštvalo boli savepointy, ktorých je fakt málo a sú dosť ďaleko od seba. Ale aj napriek tomuto jedinému nedostatku je to úžasná akčná adventúra, odporúčam!
Ako blesk z jasného neba sa nám tu objavila hra o ktorej sme takmer nič nevedeli, ani od nej nič neočakávali a prekvapila tak ako len málo ktorá. Singularity je famózna hra, ktorá ma fakt nadchla nielen svojou nádhernou grafikou, ale najme jej hlavným črtom: výnalezom TMD. Takáto manipulácia s časom ako je v tejto hre tu ešte nebola. Id Software nám pripravili poriadne prekvapenie. Jediné čo by som tejto hre vytkol sú miestami slabšie textúry a hracia doba mohla byť trošku dlhšia, ale inak je to fakt výborná hra, ktorá si 90% jednoznačne zaslúži.
Na Sniper Elite V2 som sa tešil už od prvého traileru, pri ktorom mi doslova padla sánka. Dopadlo to s ním tak, ako som si predstavoval, ba dokonca o niečo lepšie. Základným znakom tejto hry, vďaka ktorému táto hre vyniká spomedzi ostatných je BulletCam (vidíte po výstrele spomalene letieť guľku) a následne X-Ray, vďaka ktorému pri zásahu nepriateľa vidíte ako sa mu trieštia kosti a trhajú vnútorné orgány. Tento X-Ray systém je maximálne prepracovaný a nedokáže omrzieť. Často čítam, že hra je príliš lineárna, ale to by som veľmi netvrdil, lebo niektoré mapy sú dosť rozsiahle a dá sa tam dobre taktizovať. Tiež musím spomenúť užasnú balistiku striel, samozrejme záleží od zvolenej obtiažnosti. AI nepriateľov je vcelku na dosť dobrej úrovni. Táto hra je hlavne o stealth postupe, no treba byť dosť opatrný, nikde sa zbytočne neponáhľať, aby vás nepriatelia neodhalili. Po vizuálnej stránke hre nemám čo vytknúť. Akurát spomeniem to, že majitelia Win XP si to už žiaľ nezahrajú. Ak zvládnete kampaň, hra nekončí môžete sa smelo pustiť do Challenge módu, Coop-u, či multiplayeru. Tí, čo si hru predobjednali, získali aj DLC Zabite Hitlera, ktoré fakt stojí za to.
Tak na to, že je to od City Interactive, je to až príliš dobrá hra. Ale stále je tu čo vylepšovať. Grafika je ok, miestami nejaké menšie chybičky. Bugov je tu ale množstvo a o tej hrôzostrašnej AI už ani nehovorím. No ten sniperský štýl vystihli dobre. Dobrá strela záleží od vonkajších faktorov a aj od správneho dýchania a podobných vecí. Čo sa týka príbehu, tak ten je tiež ďalšou slabinou hry. Ale na to, ako málo vychádza sniperských hier je Sniper: Ghost Warrior zatiaľ najlepšou z nich.
Od tohto spidermana som až tak veľa neočakával, ale musím povedať, že ma neskutočne prekvapil. Je to parádna drtička. Štyri dimenzie + štyria spidermani = kopa zábavy. Grafický engine je super, na podobnom beží aj Borderlands. Máte tu štyri typy spidermana: Amazing, Noir, 2099 a Ultimate. Spidermanove schopnosti môžete vylepšovať za Spider Essences, ktoré zbierate počas hrania. Hracia doba je dosť dlhá, máte tu 14 levelov. Dĺžka jedného levelu je približne 30 minút, samozrejme záleží to aj od toho na akej obtiažnosti hráte. Na konci každého levelu Vás čaká súboj s bossom. Stretnete sa tu s bossmi ako napr. Sandman, Scorpion, Vulture atď. Pri tejto hre si užijete fakt kopu zábavy. A ak rozumiete aspoň trošku po anglicky, tak sa iste pobavíte aj na spidermanových hláškach. Jednoznačne odporúčam.
Všetky časti Splinter Cell patria medzi najlepšie stealth hry, teda aspoň podľa mňa. Pandora Tomorrow je prepracovaná do najmenšieho detailu, stealth prvky plnia dokonalo svoju funkciu. Plazíte sa v tieňoch pekne pomaly, vyhýbate sa akémukoľvek stretu s nepriateľom a ak k tomu aj dôjde, zlikvidujete ho pekne po tichu ako duch. O tom je táto hra. A v tomto smere je ozaj neprekonateľná.
Chaos Theory je podľa mňa najlepší diel Splinter Cella. No a platí tu to, čo som napísal u Pandora Tomorrow.
Splinter Cell 5 je najlepšia stealth akcia, ktorá vo svojom obore nemá konkurenciu. Je to hra so silným príbehom a špičkovou grafikou, ktorá vás nepustí od počítača. Vaším najväčším spojencom počas celej hry je tma. Koniec hry sa dokonca odohráva v sídle amerického prezidenta Bielom dome. Všetci, čo obľubujete stealth hry tak toto si nemôžete nechať ujsť. Doplním k tomu už iba toto: Sam Fisher nikdy neumiera!
Veľmi cool akčná racingovka. Adrenalín v krvi, parádna deštrukcia prostredia, špičková grafika ponúkajú fakt výnimočný zážitok. Určite odporúčam túto hru kúpiť!
Čo sa týka vizuálu tejto hry tak na rok 2009 absolútne nesedí, no to by nebolo také hrozné keby aspoň hrateľnosť bola ok. Pravdupovediac ani tá nestojí za veľa. Ovládanie je totiž dosť blbé a je tu jasne vidieť, že táto hra pochádza z konzoly. Zas námet je dobrý, to špeciálne špionážne auto je fakt cool, takisto je cool aj hlavný hrdina ktorého stvárnil herec a wrestlingová hviezda Dwayne "The Rock"Johnson. No hrávam to a zas ma to až tak neurazilo. Keby to vyšlo okolo roku 2005, tak siahnem aj po vyššom hodnotení.
Toto je hra kde beháte z bodu do bodu a masakrujete pri tom milióny zmutovaných chrobákov. Priemerná FPS pri ktorej nemusíte o ničom rozmýšľať len držať kohútik na zbrani stlačený. Na odreagovanie dobré, no ako plnohodnotná hra neobstojí, snáď len fanúšikovia filmu jej ostanú dlhšie verní.
Úžasná akčná hra pripomínajúca Max Payne, ale je oveľa oveľa akčnejšia a zábavnejšia. Pri hraní musíte byť pohotový a rýchlo reagovať. Z nepríjemných situácii vám pomôžu vaše rýchle pohyby či schopnosti, ktoré ovládate. Výborná je aj deštrukcia prostredia a preto musíte utekať z jedného krytu do druhého. Príbeh je veľmi chytľavý a udrží si vás od začiatku po koniec. Bossov je tu dosť a niektorí vám dajú poriadne zabrať. Ešte musím spomenúť, že hrdinu za ktorého hráte stvárnil herec Chow Yun-Fat, známy najmä z filmu Nepriestrelný mních.
Úžas, oba palce hore. Ak chcete poriadnu akčnú rezbu tak toto je ono!
Bezduchá strieľačka videná z pohľadu 3. osoby, kde proste postupujete po jedinej možnej ceste, kryjete sa a ničíte jedného robota za druhým. Nie žeby to bola nuda, ale popracovať sa na nej ešte určite dalo.
Táto hra u mňa veru nezabodovala. Hlavným nedostatkom je blbá ovládateľnosť áut, potom je to fyzika, zastaralá grafika a nie je tam vôbec nič čím by si vás táto hra získala. Jedným slovom NUDA. I keď autá sú tam vcelku dobré. Ja hovorím, že sa to neoplatí kupovať. Existuje hora lepších racingoviek.
Logické hry nejak veľmi v láske nemám, ale The Ball som si nemohol nechať ujsť. Oplatilo sa ho vyskúšať a môžem povedať, že je to asi najlepšia logická hra akú som kedy hral(síce som ich veľa ani nehral). Logické hádanky nie sú vôbec ťažké, takže mozog si tu až tak veľmi nepotrápite, čo beriem ako plus. Samozrejme celá hra nie je len o riešení hádanok, ale taktiež tu zažijete nejakú tu akciu, kedy Vás behom hry vyrušia nepriatelia v rôznych podobách(od múmií až po obrovské chrobáky). Hra má takú mierne strašidelnú atmosféru, čo beriem ako ďalšie plus. No a ďalší plus je, že hra beží Unreal Engine, čo znamená, že má fakt slušnú grafiku. Ešte spomeniem, že hra má okrem hlavnej kampane aj Survival mód. Milovníkov logických hier asi The Ball mierne sklame primitívnosťou logických hádaniek, ale tým, ktorý nemajú logické hádanky veľmi radi, môžem The Ball odporučiť.
S hrdosťou môžem oznámiť, že Skyrim je najlepšou RPG aká kedy vyšla! Hneď prvé čo ma nadchlo bola nádherná prírodná scenéria. Napríklad keď som kráčal okolo rieky z ktorej vyskakovali lososy a na jej druhej stane sa spokojne napájal los, to bol krásny pohľad. Taký vynikajúci a hlavne obrovský svet vám dnes ponúkne len máloktorá hra. Tiež ma veľmi potešila možnosť prepínať pohľad medzi prvou a treťou osobou. Čo by som ďalej pochválil? Rozmanitosť nepriateľov, množstvo questov, vynikajúcu grafiku, celkovo výborne spracovaný súbojový systém, mágiu a hlavne epické súboje s drakmi. V poslednom čase hovorím takmer o každej výbornej hre, že je to hra roka, už mi je to aj trochu trápne, ale aj tak to musím povedať aj pri tejto hre. Je to jedna z najlepších hier roka!
No nič moc očakával som, že to bude oveľa zábavnejšie. Príde mi to také nezáživné. Proste vôbec ma to nechytilo, ani sa mi to nechce opisovať. Existuje kopa oveľa lepších hier, ak ak už nejakú mafiánsku hru, tak Mafiu I alebo II.
Najlepší lovecký simulátor! Veľmi realistické a tá grafika to je niečo extrémne. Prvé čo ma zaujalo bola práve grafika, ktorá je proste bombová. Len škoda že loviť môžete iba určitý druh jeleňa a ak chcete loviť ďalšie druhy, tak si musíte zaplatiť.
Assault on Dark Athena nám priniesol graficky vylepšený Escape from Butcher Bay a nové pokračovanie. Je to perfektná stealth hra, aj keď AODA je viac o strieľaní a akcii na rozdiel od EFBB. AODA je síce kratšie ako EFBB, ale páčilo sa mi to viac hlavne tým, že sa vašou základnou zbraňou stali Ulaky(akési 2 čepele) pomocou ktorých zabíjate nepriateľov rôznymi zaujímavými spôsobmi. Vašimi úhlavnými nepriateľmi sa stali dronovia a kapitánka Revas, ktorá bude fakt tvrdým orieškom hlavne na konci hry. Pribudlo aj niekoľko nových zbraní.
Tak tomuto hovorím hra! Skrývanie sa v tieňoch a zabíjanie nepriateľa po tichu rôznymi spôsobmi sú super. Tiež celkom pekná grafika, dlhý pútavý príbeh a veľa zbraní. Nemám čo dodať!
No pri tejto hre mám také zmiešané pocity. Na jednej strane ma hra celkom baví, no na druhej strane si uvedomujem, že vzhľadom na rok vydania je táto hra vlastne totálny prepadák. Kebyže táto hra vyšla okolo roku 2003, tak by mala určite úspech no na rok 2008 je to už proste hrôza. Ale zas zahrať si to zahrám celkom to pobaví, ten voľný pohyb po meste, ničenie všetkého navôkol, sem tam nejaká misia. Cena je celkom primeraná tejto hre a myslím že nenáročných hráčov táto hra nesklame.
The Punisher je hra spravená podľa komiksu a myslím, že sa celkom vydarila. Najviac ma zaujali tie spôsoby vypočúvania osôb a popravy. Hra ma bavila, neobjavil som nijaké výrazné chyby, ktoré by kazili dobrý pocit z hrania. Odporúčam.
Výborná akčná hra na štýl Assassins Creed a GTA, zasadená do obdobia 2. svetovej vojny, keď Paríž okupovali Nacisti.
Napodobenina Gears of War, ale fakt hrozná. Jedine grafika je výborná. Ale po ostatných stránkach je hra odfláknutá.
Som veľký fanúšik Simpsonovcov a preto som musel túto hru vyskúšať. Je to super hra spravená na štýl GTA. Prevažnú časť hry jazdíte na aute. Proste všetkých fandov Simpsonovcov hra bude určite baviť.
Veľmi kvalitná hororová a brutálna hra, ktorá ma veľmi nadchla najmä svojou brutalitou. Hra obsahuje skvelé krvavé scény, ponúka desivú atmosféru a pútavý dej a vďaka tomu si vás udrží od začiatku po koniec. Možno aby ste pochopili deju, tak treba vedieť aspoň úryvky deja z jednotky. Tejto hre by som dal aj vyššie hodnotenie, nebyť tých častých problémov s AI vašich spojencov, najmä keď vám majú sprístupniť cestu ďalej, často sa niekde zaseknú. Ale inak akože úplne cool hra, môžem len odporučiť.
A je to tu! Na nového zaklínača som sa veľmi tešil, i keď ma prvý diel vôbec nechytil. No ale to by bol hriech nechať si ujsť druhého zaklínača. Dragon Age II ma tiež veľmi dostal, ale na tohto zaklínača nemá ani zďaleka. Je to veľmi graficky, príbehovo a hrateľnostne premakaná RPG, ktorá je konkurenciou aj pre Mass Effect. No zatiaľ najlepšia RPG roka, uvidíme či ho Skyrim porazí.
Aj keď séria Tomb Raider nepatrí medzi moje obľúbené, musím povedať, že ma Underworld milo prekvapil. Veľmi sa mi páči grafika, ktorá je tu výborná(najmä hlavná hrdinka:)), prostredia v ktorých hra prebieha a nepriatelia. Jediné čo ma pri hraní tejto hry vždy odradí je veľa veľa logických hádaniek a málo akcie. ***80%***
Torchlight je celkom podarená diablovka, ktorá príjemne skráti čakanie na Diablo III. Jediné čo mi tu chýba je multiplayer, ale Torchlight II ho už bude obsahovať takže toto je vyriešené:).
Trackmania 2 je predovšetkým vynikajúca online racingovka, ktorá je silne návyková a ponúka hodiny skvelej zábavy. Zábavu spestruje tiež Editor na tvorbu vlastných tratí. Na jednom PC môžu hrať túto hru spolu aj dvaja hráči a to vďaka Split Screene. Proste je to pekne bláznivá hra a fanúšikovia tejto série by si ju určite nemali nechať ujsť.
Výborná akčná FPS s dobre premysleným systémom boja s dinosaurami a dosť zaujímavým príbehom. Grafika je celkom slušná. Jedina chyba hry je podľa mňa zlé rozmiestnenie checkpointov. Ale inak ma táto hra veľmi fascinovala.
Vietcong 2. Totálne sklamanie. Po perfektnom Vietcongu prichádza jeho úplný opak. Grafika celkom by aj mohla byť, ale tá ovládateľnosť, hrateľnosť, prostredie...to je hrozné. Ruky preč a robte sa, že Vietcong 2 neexistuje.
Hlavnou a veľkou chybou tejto hry je AI protivníkov. Tú ani neviem ako mám opísať, buď ako extrémne dobrú, alebo ako až extrémne hroznú. No to veru neviem, ale viem to, že už na easy musíte poriadne zamakať, alebo mať šťastie aby ste protivníka porazili. Nebyť tejto veľkej vady, dal by som tejto hre o dosť vyššie hodnotenie. Ako plus beriem veľmi peknú grafiku, množstvo minihier, World Tour, možnosť výberu spomedzi najznámejších tenistov a to je asi tak všetko. Škoda že Top Spin 4 nie je na PC.
Lepšiu stratégiu ako je Warcraft III som ešte nehral. Úžas, neprestáva ma baviť, hrateľnosť má výbornú, sú tu 4 rasy(ľudia, orkovia, nemŕtvy, temný elfovia). Super, oba palce hore! Nie je tu nič čo by bránilo jeho kúpe.
Keď som zistil, že z Warhammera 4K spravili akčnú rezbu z pohľadu 3. osoby, nedalo mi to nevyskúšať ju. A musím povedať, že mi táto hra naozaj sadla. Je to presne taký typ hry, ktorý sa veľmi páči. Krvavé pílenie Orkov motorovou pílou, to je proste moje. Tiež musím pochváliť vynikajúce zakončovacie útoky (tlačidlo E, keď je nepriateľ omráčený). Príbehovo ma tiež zaujala a hrateľnosťou je síce stále to isté: masakrovanie celých armád Orkov, ale je to taká zábava, že je to úplne jedno. Plusom je tiež česká lokalizácia a hracia doba (niečo cez 11 hodín kampane). Takže odporúčam minimálne fanúšikom Warhammeru a aj tým, ktorý majú radi takýto typ hier.
Wheelman má prvky GTA a Drivera a musím povedať, že nie je to až také zlé. Hrateľnosť je v pohode, len bodlo by tu viac áut. Bohužiaľ po prejdení príbehových misií tu už nie je nič, čo by si vás udržalo hrať tu hru aj naďalej, i keď tu je ešte množstvo vedľajších misií, ktoré sú ale nudné. Veľkým plusom je, že tu hráte za Vin Diesela. Túto hru hodnotím ako tesne nadpriemernú.
Wolfenstein ma opäť nesklamal. Vrátil sa plnej kráse s perfektným grafickým spracovaním. Opäť sa vžijete do kože B.J. Blazkowicza. Pribudla tu možnosť upgradovania zbraní na čiernom trhu. V hre budete taktiež využívať akýsi artefakt vďaka ktorému získate rôzne schopnosti, ktoré sa vám v boji proti nacistom a príšerám určite zídu. Wolfenstein The Best! :D
Splash Damage týmto spravil z Wolfensteina jednu úžasnú multiplayerovú FPS. Získala mnohé ocenenia, ktoré si právom zaslúžila a veľkému úspechu sa teší aj v dnešnej dobe (2011). A navyše je ju možne hrať úplne zadarmo. Vynikajúca hrateľnosť, spracovanie a množstvo serverov ponúka horu zábavy, ktorú sa proste nedá odmietnuť.
No z FREE online FPS hier je to asi najlepšia akú som hral. Mnoho herných módov, možnosť premeny na vlkolaka, kopa zbraní - to a ešte mnoho viac vám pri tejto hre zabezpečuje množstvo zábavy. A hlavne je to zadarmo!
Tento datadisk sa mi veľmi páči už len preto, že je tu nová rasa Worgeni. Potom to prostredie je veľmi pekne zmenené. Kopa nových questov, nové spelly, talenty,...no čo budem hovoriť proste je to kvalitný datadisk a už sa teším na ďalší(dúfam, že bude).
Je málo kvalitných hier podľa komiksov, ale tento X-Men patrí medzi tie kvalitné. Chytľavá hrateľnosť, akcia, brutalita, pekná grafika, skvelé skilly...no treba vyskúšať a uvidíte.



© 99-2022 ABCgames.sk 
Facebook
 ABCgames.SK | CZ | E-shop hry |